Oldal kiválasztása

Human Telex COVID-19 protokoll
A felelős szervezés 12 pontja

Szinte napról napra változik, hogy hol és miként lehet rendezvényeket, találkozókat, aktivitásokat tartani. Segítünk az aktuálisan érvényben lévő szabályok nyomon követésében, legyen szó hibrid vagy élő összejövetelről, eseményről vagy forgatásról. COVID-19 protokollunknak köszönhetően pedig a résztvevők mindig biztonságban érezhetik magukat. 

A jelenlegi korlátozások komolyan nehézséget jelentenek ügyfeleinknek. Sokak számára nem mindig egyértelmű, hogy a változó szabályozások mekkora mozgásteret engednek a különféle kül- és beltéri események, találkozók vagy forgatások megvalósításában. 

Számunkra alapvetés, hogy folyamatosan napra készek legyünk a rendezvényeket és munkáinkat érintő legfrissebb előírásokat illetően.

Tudnunk kell, hogy 2020. november 11-től az élő céges rendezvények általános tilalmáról beszélünk. Ettől a naptól kezdve alapvetően minden gyülekezés tilos. Egyes sportrendezvények zárt kapuk mögött megtarthatóak, és az egyéni sportolás is megengedett, de az amatőr csapatsport már nem. A szabadidős és kulturális létesítmények, vendéglátóhelyek is zárva tartanak, így a rendezvényhelyszínek sem elérhetőek.

Az élet azonban nem áll meg. Dolgozni, online, illetve hibrid eseményeket tartani, pr- és reklámfilmeket készíteni továbbra is lehet, természetesen ügyelve arra, hogy minél kisebb csoportosulásokkal járjanak.

Reklám- és rendezvényszervező ügynökségként számunkra is az a legfontosabb, hogy felelősen, mindenki számára megnyugtató módon tudjuk elvégezni a munkákat.

Ezért dolgoztuk ki a Human Telex COVID-19 protokollt, amelyben a korlátozásokat és az egészségügyi ajánlásokat figyelembe véve, az előkészületektől egészen a cateringing bezárólag konkrét javaslatokat teszünk a szervezésre, minimalizálva a vírus terjedésének kockázatát.

 

Ez az a belső szabályzat, amelyet minden olyan munkánál, ahol több fős stáb, szereplőgárda, előadó megfordul, szigorúan szem előtt tartunk. A protokollban megfogalmaztuk a felelős szervezés 12 pontját, melyben többek között kitérünk a megfelelő helyszínválasztás szempontjaira, a biztonságos érkeztetés feltételeire és arra is, hogy mikre kell kiemelten figyelnünk a folyamatos fertőtlenítés során.

Ismerd meg a Human Telex COVID-19 protokollt!

A rendezvények tartására vonatozóan további információkért megtekinthetőek a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségének tájékoztatói: MaResz állásfoglalások a koronavírus járvánnyal kapcsolatosan a rendezvénytartási szabályokról

További megoldások

Élmények, ajándékok – Online csapatépítés kreatívan

Ki gondolta volna, hogy 2020-ban többet látjuk munkatársainkat és partnereinket a képernyőn, mint a valóságban? Különös évet hagyunk magunk mögött, de van rá mód, hogy együtt, biztonságosan búcsúztassuk el, vagy akár köszöntsük az új esztendőt! Otthonról, mégis közösen

Olvass tovább!

Human Telex ONE – Online experiences

A Human Telex ONE online event divízió az új kihívásokra és növekvő igényekre reagál: kifejezetten a hibrid vagy százszázalékosan digitális események teljes körű tervezésére és kivitelezésére fókuszál.

Olvass tovább!

Human Telex Trade és Field Force – Mindenben támogatunk!

30 éves promóciós tapasztalat, saját kreatív stúdió, gépjárműflotta és mindig készenlétben álló, bevethető csapat. Mindezek révén a trade- és fieldmarketing, merchandising, logisztikai és ügyfélszolgálati feladatok széles körében fordulhatsz hozzánk.

Olvass tovább!

Just Now  Kapcsoltuk az amerikai választást!

Elmúltak már azok az idők, amikor az élő közvetítéseket csak hatalmas stábbal és óriáskamerákkal lehetett lebonyolítani. A mobiltechnológia az utóbbi években olyan szintre lépett, amely szakértői kezekben egy professzionálisabb filmstáb színvonalával is felér.

Olvass tovább!

1036 Budapest, Lajos utca 74-76.

Adatkezelési nyilatkozat
©2020 All rights reserved

Photo credit: Freepik (www.freepik.hu),
Human Telex