Oldal kiválasztása

Human Telex Trade és Field Force
Mindenben támogatunk!

 

30 éves promóciós tapasztalat, saját kreatív stúdió, gépjárműflotta és mindig készenlétben álló, bevethető csapat. Mindezek révén a trade- és fieldmarketing, merchandising, logisztikai és ügyfélszolgálati feladatok széles körében fordulhatsz hozzánk.

Nehéz lenne olyan területet találni a BTL-marketing területén, amelyen ne dolgoztunk volna már. Különleges és minőségi POS-megoldásainkkal, promócióinkkal, eladáshelyi kihelyezéseinkkel a legnagyobb magyar márkákat segítettük: az utóbbi években gyártottunk többek között in-store megjelenést a Dreher Sörgyáraknak, terveztünk promóciót a Rossmann-nak és fejlesztettünk displayeket a Felix macskaeledeleknek, és interaktív megoldásokat a Philip Morrisnak.

Ezekkel a munkákkal kéz a kézben jár a fieldmarketing és a logisztikai tevékenység, így teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani az ügyfeleknek. A kreatív tervezés és gyártás után a szállítást, kihelyezést, karbantartást és utógondozást is el tudjuk végezni saját gépjárműflottánkkal és csapatunkkal, a szükséges kellékek, technikai eszközök és termékek raktározásával.

Gyakorlott, rendszeresen tréningelt hosztjaink és hoszteszeink segítségével eladáshelyi hoszteszpromóciókat is lebonyolítunk. Természetesen a folyamatokat állandó dokumentációval követjük nyomon, megrendelőinknek rendszeresen riportokat készítünk.

A jelenlegi víruskorlátozásokhoz igazodva szolgáltatási körünket kiterjesztettük, megfelelő képzést követően munkatársaink segíthetik a – tevékenységükben a helyzet miatt esetleg korlátozott – területi képviselők munkáját.

 

Az ügyfélszolgálatot szintén segíteni tudjuk, rendelkezünk tapasztalattal mind a promóciós vonalak üzemeltetésében, mind a vevőszolgálati kollégák helyettesítésében.

A szolgáltatásaink részleteit ismerd meg bemutatkozónkból!

Felmerülő kérdéseiteket a next@humantelex.hu e-mailcímen várjuk!

További megoldások

Human Telex ONE – Online experiences

A Human Telex ONE online event divízió az új kihívásokra és növekvő igényekre reagál: kifejezetten a hibrid vagy százszázalékosan digitális események teljes körű tervezésére és kivitelezésére fókuszál. 

Olvass tovább!

Élmények, ajándékok – Online csapatépítés kreatívan

Ki gondolta volna, hogy 2020-ban többet látjuk munkatársainkat és partnereinket a képernyőn, mint a valóságban? Különös évet hagyunk magunk mögött, de van rá mód, hogy együtt, biztonságosan búcsúztassuk el, vagy akár köszöntsük az új esztendőt! Otthonról, mégis közösen. 

Olvass tovább!

Just Now  Kapcsoltuk az amerikai választást!

Elmúltak már azok az idők, amikor az élő közvetítéseket csak hatalmas stábbal és óriáskamerákkal lehetett lebonyolítani. A mobiltechnológia az utóbbi években olyan szintre lépett, amely szakértői kezekben egy professzionálisabb filmstáb színvonalával is felér.

Olvass tovább!

Human Telex Pop it up – Az instant rendezvény

Nem mered előre tervezni az eseményedet? Kis létszámú, költséghatékony összejövetelt szerveznél? Még az is lehet, hogy inkább a szabadban? Akkor neked találtuk ki ezt a villámgyorsan, szinte bárhol felállítható instant rendezvénymegoldást, amelyet tavaszra ajánlunk megrendelőinknek.

Olvass tovább!

1036 Budapest, Lajos utca 74-76.

Adatkezelési nyilatkozat
©2020 All rights reserved

Photo credit: Freepik (www.freepik.hu),
Human Telex