Oldal kiválasztása

Human Telex Pop it up

Az instant rendezvény

Nem mersz előre tervezni? Kis létszámú, költséghatékony összejövetelt szerveznél? Még az is lehet, hogy inkább a szabadban? Akkor neked találtuk ki ezt a villámgyorsan, szinte bárhol felállítható rendezvénymegoldást, amelyet tavaszra ajánlunk megrendelőinknek.

2020 megtanított minket arra, hogy felkészüljünk a legváratlanabb helyzetekre is. A tervezés teljesen új értelmet nyert, így a megvalósításhoz is máshogy kell hozzáállnunk. Rugalmasabb, bármikor, bárhol működő, akár egy héten belül kivitelezhető, mégis költséghatékony rendezvénymegoldásokra van szükség.

Így pattant ki a fejünkből a Pop it up, egy olyan kompakt, 30 percen belül felállítható és ugyanennyi idő alatt elbontható kitelepülés, ami minden igényt kielégít, ami egy rendezvénytől elvárható.

Furgonunk teljes technikával (hangosítással, DJ pulttal, LCD tévével) felszerelve, bár- és cateringszolgáltatással, 1-3 fő kiszolgáló és hoszteszszemélyzettel érkezik. A szükséges áramot külső energiaforrás nélkül is biztosítani tudjuk. Rendezvényedet fedett helyszínen vagy szabadtéren, nappal, de még akár éjjel is, pillanatok alatt megvalósítjuk 30-80 m² alapterületen, 15-60 résztvevővel. 

Márkádról is gondoskodunk, rendezvényeszközeink brandingelhetőek, világító bútoraink színét arculatodhoz igazítjuk, így biztos lehetsz benne, hogy üzenetedet eljuttatjuk a résztvevőkhöz.

Hangolódj a Human Telex Pop it up rendezvényekre videónkkal!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Várjuk leveledet a next@humantelex.hu e-mailcímen!

További megoldások

Human Telex ONE – Online experiences

A Human Telex ONE online event divízió az új kihívásokra és növekvő igényekre reagál: kifejezetten a hibrid vagy százszázalékosan digitális események teljes körű tervezésére és kivitelezésére fókuszál.

Olvass tovább!

Élmények, ajándékok – Online csapatépítés kreatívan

Ki gondolta volna, hogy 2020-ban többet látjuk munkatársainkat és partnereinket a képernyőn, mint a valóságban? Különös évet hagyunk magunk mögött, de van rá mód, hogy együtt, biztonságosan búcsúztassuk el, vagy akár köszöntsük az új esztendőt! Otthonról, mégis közösen. 

Olvass tovább!

Human Telex Trade és Field Force – Mindenben támogatunk!

30 éves promóciós tapasztalat, saját kreatív stúdió, gépjárműflotta és mindig készenlétben álló, bevethető csapat. Mindezek révén a trade- és filedmarketing, merchandising, logisztikai és ügyfélszolgálati feladatok széles körében fordulhatsz hozzánk.

Olvass tovább!

Just Now  Kapcsoltuk az amerikai választást!

Elmúltak már azok az idők, amikor az élő közvetítéseket csak hatalmas stábbal és óriáskamerákkal lehetett lebonyolítani. A mobiltechnológia az utóbbi években olyan szintre lépett, amely szakértői kezekben egy professzionálisabb filmstáb színvonalával is felér.

Olvass tovább!

1036 Budapest, Lajos utca 74-76.

Adatkezelési nyilatkozat
©2020 All rights reserved

Photo credit: Freepik (www.freepik.hu),
Human Telex