Oldal kiválasztása

Just Now
Kapcsotuk az amerikai választást!

Az élő közvetítések új generációja megérkezett Magyarországra – és egy bőröndben is elfér!

Elmúltak már azok az idők, amikor az élő közvetítéseket csak hatalmas stábbal és óriáskamerákkal lehetett lebonyolítani. A mobiltechnológia az utóbbi években olyan szintre lépett, amely szakértői kezekben egy professzionális filmstáb színvonalával is felér. 

Alkalmazkodva a tartalomfogyasztás változó trendjeihez és a rendezvények online térbe áthelyezéséhez létrehoztunk egy új produkciós szolgáltatást. Ez a Just Now, amelyben 30 év reklám- és rendezvényügynökségi, 20 év tévés tartalomgyártási, valamint 5 év digitális területen szerzett tapasztalatot egyesítettünk. És hogy hol használható? Például élő közvetítéseknél a közösségi médiában. De referenciáink között az online sajtótájékoztatótól kezdve a digitális konferencián át a live streamig a legkülönfélébb megoldások is szerepelnek.

A Just Now kizárólag mobiltechnológiára épít, internetes hálózattal összekötött eszközei – kamerái és vezérlői – olyan kicsik és könnyűek, hogy akár egyetlen bőröndbe is beleférnek.

Ennek köszönhetően a leginkább költséghatékony és rugalmas megoldást tudjuk biztosítani: már egy 2 fős stábbal is képesek vagyunk egy helyszínen akár 9, távolról vezérelt kameraállásból felvételt készíteni, és további 5 bejelentkezést bekapcsolni bármilyen céges vagy sporteseményről, közvetítési helyszínről. Mindeközben a műsort élőben szerkesztjük, a lehető legváltozatosabb animációkkal kiegészítve.

De beszéljenek rólunk legutóbbi munkáink! Mi történik akkor, ha egy régóta tervezett sajtónyilvános megnyitót a vírushelyzet miatt nem lehet a fizikai valóságban megtartani? A McDonald’s Mosonmagyaróvárnál található két új éttermét végül egy 19 perces kisfilmben mutattuk be, amelyben Bombera Krisztina riporteri segítségével a hálózat és a MOL Magyarország kiskereskedelmi vezetői is köszöntőt mondtak Budapestről.

Referenciánk között szerepel a DPD Elosztó Központ rendezvénye is. Kérésükre 80 fő részére élő közvetítést bonyolítottunk le a vállalat számára kialakított és brandingelt, zárt online platformon. A 45 perces eseményen a cég európai igazgatója is részt vett, sőt beszédet is tartott – Spanyolországból.

Legfrissebb projektünkben pedig az itthoni közösségi médiában először közvetítettük élőben az amerikai elnökválasztást egy ismert hírportál felkérésére. A november 3-i médiatörténeti eseményig 10 részes felvezető, szakértői vlogsorozat magyarázta el a nézőknek a részleteket, mígnem a választás napján éjjel a 100 százalékig virtuális stúdióból, élő műsorfolyammal jelentkezett az adás. A Just Now csapata a felvételek és a vágás mellett a szignálok elkészítéséért is felelt.

Ha igénybe vennéd szolgáltatásunkat, vagy szívesen ismerkednél meg a technológiával és a csapatunkkal, kattints a Just Now weboldalra, és máris kapcsoljuk a jelent!

További megoldások

Human Telex ONE – Online experiences

A Human Telex ONE online event divízió az új kihívásokra és növekvő igényekre reagál: kifejezetten a hibrid vagy százszázalékosan digitális események teljes körű tervezésére és kivitelezésére fókuszál.

Olvass tovább!

Élmények, ajándékok – Online csapatépítés kreatívan

Ki gondolta volna, hogy 2020-ban többet látjuk munkatársainkat és partnereinket a képernyőn, mint a valóságban? Különös évet hagyunk magunk mögött, de van rá mód, hogy együtt, biztonságosan búcsúztassuk el, vagy akár köszöntsük az új esztendőt! Otthonról, mégis közösen. 

Olvass tovább!

Human Telex Trade és Field Force – Mindenben támogatunk!

30 éves promóciós tapasztalat, saját kreatív stúdió, gépjárműflotta és mindig készenlétben álló, bevethető csapat. Mindezek révén a trade- és fieldmarketing, merchandising, logisztikai és ügyfélszolgálati feladatok széles körében fordulhatsz hozzánk.

Olvass tovább!

Human Telex Pop it up – Az instant rendezvény

Nem mered előre tervezni az eseményedet? Kis létszámú, költséghatékony összejövetelt szerveznél? Még az is lehet, hogy inkább a szabadban? Akkor neked találtuk ki ezt a villámgyorsan, szinte bárhol felállítható instant rendezvénymegoldást, amelyet tavaszra ajánlunk megrendelőinknek.

Olvass tovább!

1036 Budapest, Lajos utca 74-76.

Adatkezelési nyilatkozat
©2020 All rights reserved

Photo credit: Freepik (www.freepik.hu),
Human Telex