Oldal kiválasztása

Lock it. Believe it.

#30yearstogether #humantelex #szeretjukamunkankat #webelieve

Minden, ami a név és 30 évünk mögött van


Figyelem: a Helló, 30! eseményünkhöz is kapcsolódó spoiler és néhány szentimentális sor fog következni.

Az elmúlt 30 évünk kulcsszava a hit. A mindennapjainkat, a cselekedeteinket, a munkáinkhoz való hozzáállásunkat az általunk kijelölt értékekbe vetett hit határozza meg. Ebből az egyik legfontosabb az ember. Nevünkben sem hiába szerepel a humán szó. Reméljük, hogy már felfedezted: a logónkat formáló X-ben láthatóvá válik a szív motívuma.

Nem véletlenül választottuk ezt a formát a 30 éves jubileumunkra készülő lakatfalunk számára sem! Hiszünk az igaz kapcsolatokban és a 30 év bizonyítja számunkra, hogy partnereinkkel és munkatársainkkal közös értékeink kiállják az idő próbáját. Szép emlékeink, közös élményeink, az együtt megélt küzdelmes pillanataink és sikereink zálogaként reméljük, minél több lakat kerül fel rá, hogy mindez fennmaradjon az örökkévalóságnak.

Lock it. Believe it.

#30ev # humantelex #szeretjukamunkankat #webelieve

Megosztás:

További hírek

Kapcsolatban vele: Gasztronómia

A konyhaművészethez fűződő viszonyunk mindig is nagy lángon égett. Bár munkáink során egyre közelebb kerültünk a témához, de mi sem sejtettük, hogy mindennek egyszer két saját szakácskönyv lesz az eredménye!

#buszkeseg # humantelex #szeretjukamunkankat #webelieve

Offline-ból online-ba

Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem záporoztak az e-mailek?
A Google sem volt még a barátunk, igazából összességében lövésünk sem volt az internetről. De mégis boldogultunk, és mindenről hírt adtunk – offline.

#30yearstogether # humantelex #szeretjukamunkankat #webelieve

hello@humantelex.hu

1036 Budapest, Lajos utca 74-76.

Privacy Policy

©2019 All rights reserved