Oldal kiválasztása

Human Telex ONE

Online experiences

A rendezvények online forradalmát élhetjük át, tekintve, hogy a jelenlegi helyzet csupán pár hónap leforgása alatt több évnyi digitális tudás elsajátítására ösztönözte úgy a megrendelőket, mint a szakmát. A Human Telex ONE online event divíziónkkal azonban szeretnénk még egy lépést előre tenni: az igények és célok oldaláról megközelíteni a digitális eseményeket.

Az év eleje a legtöbb cégnél azzal telt, hogy nagy ütembe kereste, technikailag megismerte és bevezette azokat az online platformokat, amelyeken – kiváltva a korábbi személyes találkozókat, eseményeket – kommunikálni tud a munkatársaival, partnereivel és fogyasztóival. Felmérésünk szerint azonban az ügyfeleink 85 százaléka szeretne tovább lépni erről a szintről, és egyedi rendezvényigényeket, kreatív ötleteket is megvalósítani az online eventek során. Megrendelőink 57 százaléka számolt be arról is, hogy új módszerekre lenne szüksége a résztvevők motiválásához, inspirálásához .

„Jelenleg a személyes kontaktus és az élmények átadása hiányzik legjobban az online események során. Mindez a nap végén a hatékonyság kárára megy. Túl kell lépni azon, hogy egy online esemény sikerének a kulcsa a kiváló technikai megvalósítás. Természetesen ez is lényeges, de legalább ilyen fontos, hogy a résztvevőket ott tartsuk a képernyő előtt, aktivitásra sarkalljuk és érzelmileg be tudjuk vonni őket” – emeli ki Hajnal Tamás, a Human Telex CEO-ja.

 

A Human Telex ONE egyébként számos platformmal és technológiai szolgáltatóval épített ki együttműködést, így mindig azon a csatornán és megvalósítással tud dolgozni, amely az adott rendezvénynek, illetve ügyfélnek leginkább megfelel. „Rendezvényes tapasztalatunkat, szemléletünket olyan stáb – például rendezők, vágók, fejlesztők – segítségével formáltuk tovább, amelynek köszönhetően élménydús, izgalmas műsorokat, programokat tudunk létrehozni, szükség esetén interaktív elemekkel, akár közösségi aktivitásokkal is” – teszi hozzá Rapatyi Attila, event director.

Az újonnan alakult divízió az elmúlt időszakban már számos online és hibrid eseményt bonyolított le. Köztük több nemzetközi konferenciát, amelyeknek 4-6 órás időtartama alatt külföldi és magyar előadók, több tucat prezentáció és jó néhány szakmai panelbeszélgetés valósult meg, sok száz néző figyelmétől kísérve. 

Emellett munkáink között a közösségi médiában közvetített nemzetközi kerekasztal-beszélgetéstől kezdve az online csapatépítő ügyfélrendezvényen át a megnyitóeseményekig számos, a digitális térben megvalósuló megmozdulás megtalálható volt.

Felkeltettük érdeklődésedet? Kérdéseid várjuk a next@humantelex.hu e-mailcímen!

További megoldások

Élmények, ajándékok – Online csapatépítés kreatívan

Ki gondolta volna, hogy 2020-ban többet látjuk munkatársainkat és partnereinket a képernyőn, mint a valóságban? Különös évet hagyunk magunk mögött, de van rá mód, hogy együtt, biztonságosan búcsúztassuk el, vagy akár köszöntsük az új esztendőt! Otthonról, mégis közösen. 

Olvass tovább!

Just Now  Kapcsoltuk az amerikai választást!

Elmúltak már azok az idők, amikor az élő közvetítéseket csak hatalmas stábbal és óriáskamerákkal lehetett lebonyolítani. A mobiltechnológia az utóbbi években olyan szintre lépett, amely szakértői kezekben egy professzionálisabb filmstáb színvonalával is felér.

Olvass tovább!

Human Telex Pop it up – Az instant rendezvény

Nem mered előre tervezni az eseményedet? Kis létszámú, költséghatékony összejövetelt szerveznél? Még az is lehet, hogy inkább a szabadban? Akkor neked találtuk ki ezt a villámgyorsan, szinte bárhol felállítható instant rendezvénymegoldást, amelyet tavaszra ajánlunk megrendelőinknek.

Olvass tovább!

Human Telex Trade és Field Force – Mindenben támogatunk!

30 éves promóciós tapasztalat, saját kreatív stúdió, gépjárműflotta és mindig készenlétben álló, bevethető csapat. Mindezek révén a trade- és fieldmarketing, merchandising, logisztikai és ügyfélszolgálati feladatok széles körében fordulhatsz hozzánk.

Olvass tovább!

1036 Budapest, Lajos utca 74-76.

Adatkezelési nyilatkozat
©2020 All rights reserved

Photo credit: Freepik (www.freepik.hu),
Human Telex