Oldal kiválasztása

Élmények, ajándékok –
Online csapatépítés kreatívan

 

Ki gondolta volna, hogy 2020-ban többet látjuk munkatársainkat és partnereinket a képernyőn, mint a valóságban? Különös évet hagyunk magunk mögött, de van rá mód, hogy együtt, biztonságosan búcsúztassuk el, vagy akár köszöntsük az új esztendőt! Otthonról, mégis közösen.

Ez az év felborította a terveket, átírta a forgatókönyveket, újra értelmezte a kapcsolatokat. Sosem volt még ennyire fontos a munkavállalók összetartása, a partnerek lojalitása, de mindezeket idén csak nehezített pályán tudtuk fenntartani.

Ki vagyunk éhezve, hogy közösen, jó kedvvel, frissítő élményeket szerezve inthessünk búcsút ennek a viszontagságokkal teli esztendőnek, vagy éppen kezdhessük el az új évet. Ha nem is a megszokott formában, de ezeket biztosítják a Human Telex Élmény-ajándék csomagjaink.

Finom kóstolók, karácsonyi illatok, ünnepi hangulat, vidám csapatépítés, közös alkotás! Ezeket élheti át, aki online kézműves workshopjaink közül választ. A lehetőségek tárháza szinte végtelen: készíthetünk otthon, de mégis együtt mézeskalácsházat, igazi baristákká válhatunk, vagy éppen elsajátíthatjuk a zero waste ajándékcsomagolás praktikáit, hogy csak néhányat említsünk. A foglalkozásokhoz szükséges minden kelléket biztosítunk, igény esetén a márka arculatára szabva, és így juttatjuk el őket a résztvevőknek. A workshopokat az adott terület szakértői bonyolítják le, de igény szerint akár influencerek is a segítségünkre lehetnek.

A közös nevetésről is gondoskodunk! Online repertoárunkban stand-up előadásokat és interaktív csapatépítőket – játékokat, kvízeket, és akciókamerás szabadulószobákat – is lehet találni, de akár egy streamelt koncerten is szórakozhatnak együtt a munkatársak. Az online műsorok témáját, üzenetét, természetesen a márkához igazítjuk, és az előadások, aktivitások megjelenése is brandingelhető.

Kreatív, kényeztető és ünnepi ajándékcsomagokkal is meglephetjük partnereinket, kollégáinkat. Ezek esetében is teljes körű lebonyolítást vállalunk: az összeállítástól a kiszállításig segítjük a folyamatot.

Idén a karácsonyi meglepetés is lehet rendhagyó, például kedvencünkkel, a Cinema Home csomaggal. Ebben mindenről gondoskodunk, ami egy jó mozizáshoz szükséges: egy pár meleg zoknit, forró csokit, ízesített popcornt és egy különleges, válogatott filmajánlót is küldünk a kollégáknak. 

 

Keress minket a next@humantelex.hu e-mailcímen, ha szeretnéd részletesen megismerni a Human Telex Élmény-ajándék csomagjainkat!

További megoldások

Human Telex ONE – Online experiences

A Human Telex ONE online event divízió az új kihívásokra és növekvő igényekre reagál: kifejezetten a hibrid vagy százszázalékosan digitális események teljes körű tervezésére és kivitelezésére fókuszál.

Olvass tovább!

Just Now  Kapcsoltuk az amerikai választást!

Elmúltak már azok az idők, amikor az élő közvetítéseket csak hatalmas stábbal és óriáskamerákkal lehetett lebonyolítani. A mobiltechnológia az utóbbi években olyan szintre lépett, amely szakértői kezekben egy professzionálisabb filmstáb színvonalával is felér.

Olvass tovább!

Human Telex Trade és Field Force – Mindenben támogatunk!

30 éves promóciós tapasztalat, saját kreatív stúdió, gépjárműflotta és mindig készenlétben álló, bevethető csapat. Mindezek révén a trade- és filedmarketing, merchandising, logisztikai és ügyfélszolgálati feladatok széles körében fordulhatsz hozzánk.

Olvass tovább!

Felelős szervezés – 12 pontban

Szinte napról napra változik, hogy hol és miként lehet rendezvényeket, találkozókat, aktivitásokat tartani. Segítünk az aktuálisan érvényben lévő szabályok nyomon követésében, legyen szó hibrid vagy élő összejövetelről, eseményről vagy forgatásról. COVID-19 protokollunknak köszönhetően pedig a résztvevők mindig biztonságban érezhetik magukat. 

Olvass tovább!

1036 Budapest, Lajos utca 74-76.

Adatkezelési nyilatkozat
©2020 All rights reserved

Photo credit: Freepik (www.freepik.hu),
Human Telex